De weg naar een betaalbaar rijbewijs begint bij Autorijschool Thijs Jacobs

Praktijk


Je wilt graag praktijklessen volgen?
Kies dan voor Autorijschool Thijs Jacobs.
Rijlessen duren bij ons 60 minuten.

Kwaliteit, professionele begeleiding en verkeersveiligheid staan hoog in het vaandel.

Je krijgt altijd dezelfde instructeur en dezelfde lesauto om ongewenste verrassingen te voorkomen, uiteraard ondervoorbehoud.

Je wordt je thuis afgehaald en na de rijles netjes weer afgezet, afhalen en terugbrengen naar school is in overleg ook altijd mogelijk!

Wil je een rijles van 1 uur, 1,5 uur of 2 uur? In overleg kies je voor de lesduur die het best bij je past. Uiteraard zullen die lessen dan ook zo lang duren, en geen minuut minder!

Bij Autorijschool Thijs Jacobs is gespreide betaling mogelijk, bekijk hier de voorwaarde
 

Je rijbewijs op je 17e?

Vanaf je 16e jaar mag je beginnen met de theorie opleiding voor rijbewijs B.
Met 16,5 jaar mag je beginnen met rijlessen, en mag je praktijk examen doen op je 17e verjaardag bij het CBR.
Slaag je hiervoor, dan mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding, daarna mag je uiteraard alleen de weg op.

Speciaal rij-onderwijs

Faalangst of een opfriscursus nodig? Ook hiervoor kun je terecht bij Autorijschool Thijs Jacobs.

Opfriscursus

Je hebt een rijbewijs en al lange tijd niet meer gereden? Dan is de opfriscursus iets voor jou, zeker als je onzeker bent in het verkeer of vergeten bent hoe je bepaalde handelingen in het verkeer moet verrichten. Samen met jou bepalen we welke onderdelen je weer wilt oefenen en in welk tempo dat je dat doet. Na de opfriscursus zul je weer een weggebruiker zijn die vol zelfvertrouwen weer zelfstandig en veilig aan het dagelijkse verkeer kan deelnemen.

Faalangst/Rijangst

Je kunt om verschillende redenen moeite hebben om aan het verkeer deel te nemen. De een heeft faalangst, de ander een fobische rijangst of heeft een traumatische ervaring achter het stuur gehad.
Autorijschool Thijs Jacobs is dankzij een jarenlange ervaring en een zorgvuldige aanpak én aandacht in staat iedereen met rijangst zo goed mogelijk te begeleiden. Onze aanpak is stap voor stap: we zullen de rijlessen beginnen in rustige buurten met weinig verkeersdrukte. Geleidelijk aan zul je weer aan het drukke verkeer deelnemen. Je zult merken dat door onze aanpak je weer het zelfvertrouwen achter het stuur zult terugvinden.

Neem voor meer informatie over faalangst of rijangst contact met ons op.

Tussentijdse Toets

Je krijgt tijdens je rijopleiding interne Tussentijdse Toetsen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij het CBR.
Autorijschool Thijs Jacobs regelt in overleg conform jouw wensen alle examens en toetsen bij het CBR!


Contact

+31 (0)6-12717281


Geulle
Westbroek 25, 6243CG